Predstavitev      Stik z nami     Pomoč     Izbira spletnih mest     Spletni skrbniki     Naše poslanstvo     Zasebnost     Pogoji storitve

Informacije za spletne skrbnike

Predlagajte umestitev spletnega mesta v kategorijo začetne strani Kadaza

Predlagate lahko umestitev spletnega mesta v določeno kategorijo začetne strani Kadaza. Vsako spletno mesto, predlagano za umestitev na začetno stran Kadaza, natančno pregledamo. Resnično smo predani zagotavljanju kakovosti, zato smo tudi izjemno previdni pri izbiri in vas prosimo, da ne vzamete osebno, če vaše spletno mesto morda ne bo sprejeto. Naš cilj je zagotoviti, da je Kadaza v največji mogoči meri koristna za naše uporabnike. Zavrnitev vašega spletnega mesta ne pomeni, da ga ne cenimo.

Vzemite si nekaj trenutkov in spoznajte naš postopek izbire spletnih mest, še preden predlagate svoje spletno mesto. Kliknite tukaj, če želite predlagati umestitev spletnega mesta v kategorijo na začetni strani Kadaza. Zaupajte nam, v kateri kategoriji je po vašem mnenju ta stran nepogrešljiva.

Pomagajte nam pri širjenju začetne strani Kadaza: na svoje spletno mesto dodajte povezavo Kadaza!

Če imate spletno mesto, vam bomo izjemno hvaležni, če boste na njem ustvarili povezavo do nas. Na svoje spletno mesto vključite povezavo do Kadaza.si. Najraje vidimo, da povezava vključuje besedno zvezo »Kadaza.si – Vizualna spletna domača stran«. Če želite povezavo do določene kategorije začetne strani Kadaza, obiščite želeno kategorijo in v svojo kodo prilepite URL ter naslov kategorije.


Delite z nami svoje izkušnje, pripombe in predloge: kliknite tukaj.

► Nazaj na domačo stran

► Stik z nami

► Postopek izbire spletnih mest

► Pomoč


→ Nastavite začetno stran Kadaza za svojo domačo stran

→ Vse kategorije

→ Mednarodno


yes  Pridružite se nam na Facebooku

 

Z uporabo naših storitev se strinjate, da smemo mi in družba Google uporabljati piškotke za prikaz reklam in za analizo našega prometa. Naša spletna stran je podprta s partnerskimi programi, kot sta partnerska programa Amazon in eBay, ki nam omogočata provizijo za napotitve na njihova spletna mesta. Več o piškotkih.