Predstavitev      Stik z nami     Pomoč     Izbira spletnih mest     Spletni skrbniki     Naše poslanstvo     Zasebnost     Pogoji storitve

Naše poslanstvo

Naš cilj je ustvariti najcelovitejšo začetno stran na spletu, ki je uporabniku prijazna in mu omogoča jasen pregled najboljšega, kar ponuja splet. Danes se na spletu soočamo z neskončno izbiro in vsak dan se pojavljajo številna nova spletna mesta. Splet še naprej raste z osupljivo hitrostjo. Menimo, da mora nekdo narediti korak naprej ter izločiti neprimerne in neuporabne strani ter predstaviti preprost pregled najbolj priljubljenih virov na spletu. To si prizadevamo doseči s strogim postopkom izbire spletnih mest in nenehnim posodabljanjem kategorij začetne strani Kadaza. S pomočjo dragocenih predlogov naših uporabnikov in našega globalnega omrežja lokalnih sodelavcev nam to tudi uspeva. Raziskava je pokazala, da na spletu lahko najdemo na milijone spletnih mest, vendar jih je v dejanski uporabi samo majhen delež. Kadaza vam prikaže samo priljubljena spletna mesta, kar izjemno poenostavi uporabo spleta. Osnovna ideja začetne strani Kadaza je omogočiti hitrejše in preprostejše krmarjenje po spletu. Predvsem pa je Kadaza preprosta in nezahtevna za uporabo!


Delite z nami svoje izkušnje, pripombe in predloge: kliknite tukaj.

► Nazaj na domačo stran

► Stik z nami

► Postopek izbire spletnih mest

► Pomoč


→ Nastavite začetno stran Kadaza za svojo domačo stran

→ Vse kategorije

→ Mednarodno


yes  Pridružite se nam na Facebooku

 

Z uporabo naših storitev se strinjate, da smemo mi in družba Google uporabljati piškotke za prikaz reklam in za analizo našega prometa. Naša spletna stran je podprta s partnerskimi programi, kot sta partnerska programa Amazon in eBay, ki nam omogočata provizijo za napotitve na njihova spletna mesta. Več o piškotkih.