Predstavitev      Stik z nami     Pomoč     Izbira spletnih mest     Spletni skrbniki     Naše poslanstvo     Zasebnost     Pogoji storitve

Postopek izbire spletnih mest

Vsa spletna mesta na začetni strani Kadaza so z največjo skrbnostjo izbrale resnične osebe in so razvrščena na najboljši mogoči način, zaradi česar so preprosta za uporabo, intuitivna in koristna za vsakogar. Uporabljamo strog postopek izbire spletnih mest, saj morajo vsa spletna mesta prikazovati izvirno, unikatno in informativno vsebino, ki v ustrezno kategorijo začetne strani Kadaza prispeva nekaj edinstvenega. Če povzamemo, izbiramo samo najboljša in najbolj priljubljena spletna mesta v posamezni kategoriji. Redno dodajamo tudi nova in zanimiva spletna mesta. Naša ekipa ves čas spremlja najnovejše podatke o prometu spletnih mest in trende lokalnih spletnih mest. Uporabljamo različne načine pridobivanja vpogledov v promet in geografske vzorce obiskov spletnih mest. Analiziramo vse najpomembnejše raziskave o obiskanosti spletnih mest, storitve razvrščanja prometa in druge tržne raziskave tretjih strank. Naša ekipa natančno preuči vse te digitalne vpoglede in na njihovi podlagi sprejme dobro premišljene odločitve. Tako lahko svojim uporabnikom ponudimo prečiščeno in vizualno strnjeno različico spleta.


Delite z nami svoje izkušnje, pripombe in predloge: kliknite tukaj.

► Nazaj na domačo stran

► Stik z nami

► Postopek izbire spletnih mest

► Pomoč


→ Nastavite začetno stran Kadaza za svojo domačo stran

→ Vse kategorije

→ Mednarodno


yes  Pridružite se nam na Facebooku

 

Z uporabo naših storitev se strinjate, da smemo mi in družba Google uporabljati piškotke za prikaz reklam in za analizo našega prometa. Naša spletna stran je podprta s partnerskimi programi, kot sta partnerska programa Amazon in eBay, ki nam omogočata provizijo za napotitve na njihova spletna mesta. Več o piškotkih.