Predstavitev      Stik z nami     Pomoč     Izbira spletnih mest     Spletni skrbniki     Naše poslanstvo     Zasebnost     Pogoji storitve

 

Vizualna začetna stran

Kadaza je lahko razumljiv vodič po internetu in personalizirana prva stran, preprosta za uporabo.

 

► Oglejte si video

 


Najboljša domača stran in spletni imenik

Kadaza je priročna domača stran in celovit spletni imenik, ki prikazuje nedvomno najboljša in najbolj priljubljena spletna mesta, ki pokrivajo različne teme, kot so novice, kariera in družbeno mreženje. Vsa spletna mesta, prikazana na začetni strani Kadaza, so izbrana z veliko mero skrbnosti in razporejena na najboljši mogoči način – prav zato je preprosta za uporabo, intuitivna in koristna za vsakogar. S pomočjo začetne strani Kadaza boste lahko do svojih najljubših spletnih mest dostopali s samo nekaj kliki!


Po meri prilagojena začetna stran

Najljubša spletna mesta, ki jih obiskujete najpogosteje, lahko shranite na prilagodljivo domačo stran, za kar se vam ni treba niti registrirati. S funkcijo povleci in spusti lahko preprosto dodajate in odstranjujete priljubljena spletna mesta. Pri dodajanju svojih povezav lahko iščete po obsežni podatkovni zbirki z več kot 25.000 spletnimi mesti. Začnite tako, da na domači strani kliknete povezavo »Prilagodi«.


Ozadja

Prilagodite barve, vzorce in slike svoje začetne strani ter v hipu spremenite njen videz.


Najbolj priljubljeni spletni iskalniki v enem samem polju

Kadaza poskrbi, da je vaše brskanje po spletu preprosto in hitro. Najbolj priljubljeni spletni iskalniki so razvrščeni v eno samo – za uporabo preprosto – iskalno polje. Osvežujoče hiter način za brskanje po spletu!


Mednarodno

Izberite državo. Odkrijte najbolj priljubljene spletne strani na svetu.


Hitro in dovršeno – kjer koli že ste

Mobilna stran kadaza.si/m je optimizirana za prikaz na mobilnih napravah. V brskalniku svojega mobilnega telefona preprosto obiščite kadaza.si/m in si tako zagotovite, da boste imeli začetno stran Kadaza vedno pri roki tudi na poti, ne glede na to, katero napravo uporabljate. Osvežujoče hiter in preprost način za brskanje po spletu s pomočjo vašega mobilnega telefona! Začetno stran Kadaza lahko v svojem mobilnem telefonu začnete uporabljati takoj, ko odprete svoj brskalnik.


Delite z nami svoje izkušnje, pripombe in predloge: kliknite tukaj.

 

yes  Pridružite se nam na Facebooku

 

Z uporabo naših storitev se strinjate, da smemo mi in družba Google uporabljati piškotke za prikaz reklam in za analizo našega prometa. Naša spletna stran je podprta s partnerskimi programi, kot sta partnerska programa Amazon in eBay, ki nam omogočata provizijo za napotitve na njihova spletna mesta. Več o piškotkih.