Predstavitev      Stik z nami     Pomoč     Izbira spletnih mest     Spletni skrbniki     Naše poslanstvo     Zasebnost     Pogoji storitve

Pomoč

Ali je Kadaza brezplačna za uporabo?

Da, Kadaza je popolnoma brezplačna za uporabo.

Ali se moram registrirati, če želim uporabljati začetno stran Kadaza?

Ne. Želimo, da je Kadaza za vas čim preprostejša. Nočemo vam povzročati preglavic z registracijo, prijavo in vnašanjem gesel. Toda za uporabo vaše lastne začetne strani mora vaš brskalnik shraniti piškotke. Če je vaše namizje ob vsakem obisku začetne strani Kadaza izbrisano, se vaši piškotki morda ne shranjujejo samodejno. To lahko spremenite v meniju internetnih možnosti v svojem spletnem brskalniku.

Kako lahko nastavim začetno stran Kadaza za svojo domačo stran?

Kadaza je zasnovana tako, da jo lahko uporabljate za svojo domačo stran ter tako hitro in preprosto najdete vsa svoja najljubša spletna mesta. Začetno stran Kadaza lahko nastavite za svojo domačo stran tukaj. V nadaljevanju izberite svoj brskalnik in preberite splošna navodila, kako lahko spremenite svojo domačo stran. Če upoštevate navedene korake, lahko za svojo domačo stran izberete katero koli spletno mesto.

Kako lahko prilagodim svojo začetno stran Kadaza?

Začetno stran Kadaza lahko prilagodite tako, da bo ustrezala vašim željam. Na primer, če imate spletno mesto 24ur.com raje kot rtvslo.si, lahko zamenjate logotip rtvslo.si z logotipom 24ur.com. To lahko storite zelo preprosto, prav tako pa lahko logotipe premikate naokoli, če jih želite prestaviti kam drugam. Na domači strani kliknite zeleno povezavo »Prilagodi«. Kliknite svinčnik v razdelku, ki ga želite spremeniti, nato boste videli okno, v katero lahko vpišete ime drugega spletnega mesta. Poiščite spletno mesto, ki ga želite dodati. Opomba: vnesite samo ime in domensko končnico, na primer »youtube.com«, in kliknite »Iskanje«. Nato med rezultati poizvedbe izberite pravo povezavo. Prilagodite lahko barve, vzorce in slike ter v hipu spremenite videz svoje začetne strani Kadaza. Na domači strani preprosto kliknite »Nastavitve«.

Ali lahko začetno stran Kadaza uporabljam na svojem mobilnem telefonu?

Mobilna stran kadaza.si/m je optimizirana za prikaz na mobilnih napravah. V brskalniku svojega mobilnega telefona preprosto obiščite kadaza.si/m in si tako zagotovite, da boste imeli začetno stran Kadaza vedno pri roki tudi na poti, ne glede na to, katero napravo uporabljate. Osvežujoče hiter in preprost način za brskanje po spletu s pomočjo vašega mobilnega telefona! Več >>

Kako lahko prilagodim mobilno različico strani Kadaza?

Mobilno različico lahko prilagodite po svojih željah. Kliknite ikono svinčnika, če želite spremeniti ploščice. Kliknite ikono Povleci, če želite logotipe premikati naokoli ali premakniti kam drugam.

Če ponovno zaženem brskalnik, moja prilagojena domača stran Kadaza ni več prikazana. Zakaj?

Obstajata dva načina, kako lahko zagotovite, da bodo vaše prednostne nastavitve ostale shranjene.

1. Če se vaša prilagojena začetna stran izbriše vedno, kadar obiščete začetno stran Kadaza, se vaši piškotki morda ne shranjujejo samodejno ali pa se ti samodejno pobrišejo, kadar zaprete brskalnik. To lahko spremenite v meniju internetnih možnosti v svojem spletnem brskalniku.
Oglejte si navodila, kako lahko nastavite piškotke svojega brskalnika:

Google Chrome

Internet Explorer

Firefox

Safari

2. Vaša po meri prilagojena domača stran se samodejno shrani kot piškotek. Toda priporočamo vam, da ustvarite točno določen URL Kadaza, ki bo vseboval vaše izbrane nastavitve. Ustvarjen URL vsebuje vse vaše prednostne nastavitve, ne glede na to, ali počistite predpomnilnik svojega brskalnika. Na domači strani kliknite povezavo »Deli«. S klikom te povezave boste ustvarili točno določen URL Kadaza, ki vsebuje vaše izbrane nastavitve. Ustvarjen URL lahko zdaj neposredno nastavite za svojo domačo stran ali pa ga kopirate in uporabite kot zaznamek. Z uporabo tega URL bodo vse vaše prednostne nastavitve prikazane ob vašem naslednjem obisku začetne strani Kadaza.

Ali lahko shranim svojo prilagojeno domačo stran?

Vaša po meri prilagojena domača stran se samodejno shrani kot piškotek. Toda priporočamo vam, da ustvarite točno določen URL Kadaza, ki bo vseboval vaše izbrane nastavitve. Ustvarjen URL vsebuje vse vaše prednostne nastavitve, ne glede na to, ali počistite predpomnilnik svojega brskalnika. Na domači strani kliknite povezavo »Deli«. S klikom te povezave boste ustvarili točno določen URL Kadaza, ki vsebuje vaše izbrane nastavitve. Ustvarjen URL lahko zdaj neposredno nastavite za svojo domačo stran ali pa ga kopirate in uporabite kot zaznamek. Z uporabo tega URL bodo vse vaše prednostne nastavitve prikazane ob vašem naslednjem obisku začetne strani Kadaza.

Ko kliknem logotip, se odpre novo okno. Kako lahko poskrbim, da se bo povezava odprla v istem oknu?

Na domači strani kliknite povezavo »Nastavitve«. Na tej strani lahko to nastavitev spremenite.

V iskalni vrstici želim drug privzeti spletni iskalnik. Kako lahko to spremenim?

Na domači strani kliknite povezavo »Nastavitve«. Na tej strani lahko spremenite svoj privzeti spletni iskalnik.


Delite z nami svoje izkušnje, pripombe in predloge: kliknite tukaj.

► Nazaj na domačo stran

► Stik z nami

► Postopek izbire spletnih mest

► Pomoč


→ Nastavite začetno stran Kadaza za svojo domačo stran

→ Vse kategorije

→ Mednarodno


yes  Pridružite se nam na Facebooku

 

Z uporabo naših storitev se strinjate, da smemo mi in družba Google uporabljati piškotke za prikaz reklam in za analizo našega prometa. Naša spletna stran je podprta s partnerskimi programi, kot sta partnerska programa Amazon in eBay, ki nam omogočata provizijo za napotitve na njihova spletna mesta. Več o piškotkih.